Heb je weleens een knaloranje lesauto door Gorinchem zien rijden? Dan zag je Verdoold Rijopleidingen! Ben je eindelijk 16,5 of heb je net besloten dat je je rijbewijs B wilt halen? Verdoold Rijopleidingen in de omgeving van Gorinchem helpt je graag! Met al ruim tien jaar ervaring op de weg en al meerdere jaren instructeur, help ik jou met veel plezier aan je rijbewijs.
Aanbod rijbewijs B

Verdoold Rijopleidingen uit de omgeving van Gorinchem heeft vier verschillende pakketten:

Starterspakket
Het woord zegt het al: dit pakket is voor de starter! Iedere autobestuurder is op hetzelfde punt begonnen: de start. Kruip jij voor het eerst achter het stuur met onze instructeur naast je? Dan hebben we een speciale aanbieding voor jou! In het startpakket zitten 5 lesuren maar ook nog eens een theorie set en Risboekje. Met de theorieset kan jij lekker makkelijk thuis achter je laptop, computer of tablet op een site inloggen en lekker verder gaan met het leren van je autotheorie.

Pakket 10 uur
Pakket 10 uur zegt eigenlijk al voldoende, dit pakket bestaat uit 10 uur en geeft je een korting ten opzichten van de normale lesprijs van 45,- euro.      

Pakket 30 uur
In het pakket 30 uur zit naast de 30 uur, ook een praktijkexamen op het examencentrum Schelluinen inbegrepen.

Pakket 40 uur
In het pakket 40 uur zit naast de 40 uur, ook een praktijkexamen op het examencentrum Schelluinen inbegrepen.Onze werkwijze

De gehele rijopleiding wordt op jouw afgestemd. De ene leerling leert nu eenmaal sneller dan de andere en dat maakt helemaal niet uit. De rijlessen worden op maat gegeven, zodat iedereen zijn rijbewijs gaat halen! 

Contact rijschool omgeving Gorinchem

Verdoold Rijopleidingen
Vijfmorgen 18
4254 CJ SleeuwijkWij verzorgen ook rijlessen in:

Werkendam 
Woudrichem
Sleeuwijk
Nieuwendijk